• Klassieke herstellende massage - voor hem en haar

  Het leven kan vol en hectisch zijn. Het is goed om regelmatig een moment van rust en herstel in te bouwen in je drukke schema. Een klassieke massage heeft effect op je lichaam én je geest. Door de aanmaak van oxytocine kom je los van de dagelijkse stress. Na een massage is je ademhaling dieper, zijn je spieren en pezen soepeler en is je lichaam beter doorbloed. De afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd en er komt rust in je hoofd. Op jouw verzoek ligt de focus meer op een stevige herstellende massage, of juist een rustige ontspanningsmassage.

  Een klassieke massage duurt 60, 75 of 90 minuten. Bij een massage van 60 minuten komen je rug, schouders, nek en achterzijde benen aan bod. Voorzijde romp masseer ik niet. In de massage van 75 minuten komen ook je armen en hals óf voorzijde benen aan bod. Bij 90 minuten komt alles aan bod en is er voor alles extra tijd en aandacht.

  Binnen Geldrop is het bovendien mogelijk om een rug-, schouder-, nekmassage te boeken van 45 minuten voor €54,50.

  60 minuten: €69,50 / 75 minuten: €79,50 / 90 minuten: €89,50

 • Zwangerschapsmassage - voor aankomende mama’s

  Je zwangerschap is een mooie tijd, waarin er veel verandert in je lichaam en het extra belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen.Door de massage ervaar je je zwangerschap bewuster, je voelt de signalen die je lichaam afgeeft beter en je voelt je rustiger. Daardoor kun je je makkelijker ontspannen, ook tijdens de bevalling. Je kindje reageert op de massage. Dat is heel leuk om te ervaren. Het ene kindje wordt heel rustig en het andere kindje gaat juist flink bewegen.

  De massage verbetert je bloedcirculatie en je lymfestelsel wordt gestimuleerd. Hierdoor worden zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen sneller door je lichaam vervoerd, van en naar je kindje. De verbeterde doorbloeding heeft een verstevigende werking op je spieren en weefsels en geeft verlichting bij onrustige benen en spataderen. De massage vermindert stress en werkt kalmerend. Je voelt je fijner door de aanmaak van oxytocine en daar ervaart je baby ook de voordelen van.

  Een zwangerschapsmassage duurt 60, 75 of 90 minuten. Ik overleg met jou, wat jij op dat moment nodig hebt en daar stem ik de massage op af. Geen enkele massage is dus hetzelfde.

  Je kunt van een zwangerschapsmassage genieten vanaf 14 weken zwangerschap tót aan je bevalling. Verwen jezelf en je baby dus ook tijdens je verlof met massage(s). Zo zijn de laatste loodjes minder zwaar! Belangrijk is wel dat je een gezonde zwangerschap hebt. Raadpleeg bij twijfel altijd je arts.

  Voor zwangerschapsmassages gebruik ik een een speciale inklapbare zwangerschapsmassagetafel mét buikgat. Al door vele zwangere dames, van 20 tot 41 weken zwanger, als heel fijn ervaren.

  60 minuten: €69,50 / 75 minuten: €79,50 / 90 minuten: €89,50

 • Mamamassage - voor nieuwe mama’s

  In je kraamtijd komt er veel op je af en je lichaam is nog niet helemaal de oude. Een mamamassage helpt je weer, letterlijk en figuurlijk, lekkerder in je vel te voelen. Je lichaam heeft voor de zwangerschap en bevalling een flinke extra inspanning moeten leveren.

  Massage helpt je om je spieren te ontspannen en spieren die je nu extra nodig hebt te versterken. Massage na je bevalling zorgt ervoor dat je lichaam sneller en vollediger herstelt en dat je makkelijker ontzwangert. De Mamamassage duurt 60, 75 of 90 minuten. Ik overleg met jou waar jij zelf het meeste behoefte aan hebt, bijvoorbeeld wat meer aandacht voor onderrug of juist schouder/nek gebied, en daar stem ik de massage op af. Geen enkele massage is dus hetzelfde.

  60 minuten: €69,50 / 75 minuten: €79,50 / 90 minuten: €89,50